Pelikán Gátőrház – Kopaszi-gát étterem

Pelikán

Gátőrház

Büfé & étterem

Kiváló elhelyezkedés

A Pelikán Gátőrház a többi étteremtől és szórakozóhelytől távolabb helyezkedik, Kopaszi-gát végén. Itt csak mi vagyunk és a természet. Ideális helyszín egy nyugodtabb étkezéshez, diszkrétebb beszélgetéshez vagy akár család, baráti összejövetelekhez.

Remek kialakítás

Éttermünkben légkondicionált belső résszel és kényelmes asztalokkal várunk. Hátsó teraszunk szinte a Duna fölött helyezkedik el, hangulatos kilátással az öbölre. Az első teraszrészen pedig kisállattal, kerékpárral is kényelmesen elhelyezkedhetsz és az itt található kis játszósarokban a kicsik is elfoglalhatják magukat.

Büfé ételek

Ha csak egy gyors étkezésre vágysz, szendvicseinkből vagy idényjellegű leveseinkből és készételeinkből választhatsz. Kipróbálhatod a Kopaszi-gát legendás hamburgerét, melyet házi káposzta-salátával és finom sültkrumplival tálalunk. Nyáron a külső pultból hűsítő finomságokat is kínálunk.

Ebéd- és vacsora kínálat

Kiváló séfünk csak megfelelő alapanyagokból és nagy odafigyeléssel készíti el neked az ízlésednek és hangulatodnak megfelelő ételt. Tartalmas levesek, házias készételek, grillezett húsok és gazdag saláták várnak.  Különleges igények szerint fitnesz, gluténmentes, laktózmentes és semi-vegetáriánus ételeket is kínálunk.

Rendezvényszervezés

Csoportos

Foglalások

Baráti és céges összejövetelek

Pelikán Gátőrház

Családi, baráti vagy céges összejövetel?

Éttermünk kialakítása miatt könnyen tudunk kisebb csoportos asztalfoglaláshoz elkülöníteni asztalokat. De lehetőséged van teljes étteremrészeket vagy teraszokat lefoglalni, sőt akár az egész étterem rendelkezésedre áll. A Pelikán Gátőrházban kisebb csoportos foglalástól akár 25-30 résztvevőig lehet kényelmesen ebéd- vagy vacsora összejövetelt rendezni.

Csoportos foglalás esetén lehetőséged van akár egyedi étel és italmenü összeállítására és egyedi díszítés megrendelésére is.

Érdeklődj a részletekről a +36 30 860-2568 -as számon.

Port11 Rendezvényház

Nagyobb családi esemény vagy céges rendezvény?

Ha a meghívottak száma meghaladja a 30 főt, akkor a közvetlenül éttermünk mellet található rendezvényházunkat ajánljuk neked. Itt van lehetőség nagyobb ebéd- és vacsora szervezésére, események, rendezvények lebonyolítására is. Esküvők, magán- és céges partik, termékbemutatók, konferenciák és előadások szervezésében szakértő csapatunk rendelkezésedre áll.

Nem csak az ételeket biztosítjuk, hanem a díszítésben és a technikai feltételek megteremtésében is partnereid vagyunk.

Érdeklődj a részletekről a +36 30 946-9996 -os számon.

 

Galéria

Galéria